Verzending & Levertijd

 Nederland

Gratis verzending vanaf € 20,-, hieronder slechts € 2.95.

Levertijd

Op werkdagen een bestelling geplaatst voor 17:00 uur? Dan wordt deze dezelfde dag nog door ons ingepakt en verzonden. Normaal gesproken wordt uw bestelling dan de volgende werkdag afgeleverd. Voor het exacte bezorgmoment zijn wij wel afhankelijk van PostNL. .

Voor gepersonaliseerde artikelen geldt soms een extra levertijd van één werkdag, dit staat op de productpagina aangegeven

Ophalen in Zwolle

Uw bestelling ophalen in Zwolle? Dat kan natuurlijk ook. Uiteraard betaald u geen verzendkosten. Wij hebben geen fysieke winkel maar u kunt op afspraak producten bij ons ophalen. Plan een afspraak in via deze pagina of neem contact met ons op.


 België & Duitsland


Levertijd

Bestel voor 17:00 uur en uw bestelling wordt dezelfde dag verzonden. Dit betekend dat u uw bestelling binnen 1-3 werkdagen kunt verwachten.

Voor gepersonaliseerde artikelen geldt soms een extra levertijd van één werkdag, dit staat dan op de productpagina aangegeven

Verzendkosten

Voor bestellingen naar België en Duitsland zijn de verzendkosten slechts € 2.95. Dit is ongeacht de grote van de bestelling.

Vragen?

E-mail
info@stropdas24.nl