Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om uw bestelling retour te sturen. Zodra wij uw retourzending ontvangen storten wij het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug op uw rekening (uiterlijk binnen 7 dagen). U ontvangt het bedrag op de rekening waarmee de bestelling betaald is

Artikelen kunnen alleen in originele verpakking geretourneerd worden en dienen onbeschadigd, ongedragen en ongewassen te zijn. Nederland - Gratis retour

Beantwoord onze bestelbevestiging of stuur een email naar info@stropdas24.nl waarin u aangeeft welke artikelen u wilt retourneren. Graag onder vermelding van uw bestelnummer. U ontvangt vervolgens de retourprocedure voor gratis retour.

Is het restant van uw bestelling na retourneren onder de 20 euro dan verrekenen wij de verzendkosten van de heenzending. De verzendkosten voor bestellingen onder de € 20,- zijn namelijk € 2,95.


 België en Duitsland

Retourkosten voor België en Duitsland zijn voor eigen rekening. Stuur uw bestelling retour onder vermelding van uw naam en bestelnummer aan ons postadres:

Stropdas24.nl
Herenweg 46 B
8023DB Zwolle
NEDERLAND

Voor een voordelige retourzending adviseren wij om kleinere bestellingen per brievenbuspost (postzegels) retour te sturen.