Manchetknopen graverenGepersonaliseerde manchetknopen staan voor zowel stijl als klasse. Met een set gegraveerde manchetknopen maakt u uw look eenvoudig af. Door de toevoeging van een persoonlijke gravering creëert u eenvoudig unieke manchetknopen.

Lasergravering

Uw gravure wordt middels een laser graveermachine in de manchetknopen gebrand. Door de zwarte verbranding ontstaat er maximaal contrast en een stoere uitstraling. Dankzij nauwkeurige lasertechnologie kunnen wij u een strakke gravering garanderen.

Perfect cadeau

Gegraveerde manchetknopen zijn een ontroerend cadeau voor de bruidegom en getuigen, maar ook voor een jubileum, Vaderdag of verjaardag. Gepersonaliseerde manchetknopen zijn voor vele gelegenheden het perfecte cadeau. Laat u hieronder inspireren door foto’s van klanten die u al voor gingen.

Manchetknopen bruiloft

Manchetknopen behoren tot de kleine details die vaak vergeten worden bij een trouwkostuum. Een set manchetknopen maakt een trouwpak helemaal af. Door een persoonlijke gravering aan de knopen toe te voegen zet u de puntjes op de i. Laat bijvoorbeeld de trouwdatum, initialen, of persoonlijke tekst in de manchetknopen graveren.

manchetknopen graveren bruiloft

mr. en mrs. manchetknopen gepersonaliseerd

zilveren manchetknopen graveren

manchetknopen initialen gegraveerd


Wilt u uw getuige op een speciale manier vragen om uw getuige te zijn? Onze knopen met daarin een ‘Best Man’ gravering zijn hiervoor uitermate geschikt. U maakt de ‘Best Man’ manchetknopen extra persoonlijk door er een datum of naam aan toe te voegen.

Met onze ‘Father of the Bride’ of ‘Father of the Groom’ manchetknopen verrast u uw vader eenvoudig met een uniek cadeau. Door een persoonlijk tekstkaartje aan uw geschenkdoos toe te voegen wordt het geven van uw cadeau nog leuker.
gepersonaliseerde manchetknopen bruiloft
manchetknopen father of the bride bruiloft
manchetknopen father of the groom huwelijk
giftcard manchetknopen geschenkdoosje


Manchetknopen voor vaderdag

Bent u opzoek naar een uniek Vaderdag cadeau? Verras uw vader met een set manchetknopen met initialen. Of ontwerp een mooie set manchetknopen met een persoonlijke boodschap of foto. Een handgeschreven tekst van uw kind stijlvol in manchetknopen laten graveren behoort ook tot de mogelijkheden. Kortom, het perfecte persoonlijke Vaderdag cadeau!

manchetknopen personaliseren
gepersonaliseerde-manchetknopen-vaderdagManchetknopen met logo

Manchetknopen met bedrijfslogo gravering dragen bij aan een stijlvolle professionele uitstraling. Zo straalt u eenvoudig echte klasse uit.

gepersonaliseerde manchetknopen met logo
manchetknopen graveren met logo


Geschenkdoosjes op maat

Bent u opzoek naar een geschenkdoos die aansluit bij uw ontwerp/huisstijl? Al binnen 1 werkdag kunnen wij bewaarboxen voorzien van een prachtige bedrukking. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

manchetknopen geschenkdoos logo
manchetknopen cadeaubox logo