Kan ik een logo of tekst op een stropdas borduren?

Technisch gezien is het mogelijk om een logo op een stropdas te borduren. Een nadeel hiervan is dat het stiksel ook aan de achterkant zichtbaar wordt. Verder is de kans groot dat de stof van de stropdas beschadigd doordat deze samen getrokken wordt.

Dit kan voorkomen worden door de stropdas uit elkaar te halen, zodat alleen de stof aan de zichtzijde van de stropdas geborduurd wordt. Dit is echter niet eenvoudig en zorgt voor hoge kosten voor de bedrukking. Wij hebben ervoor gekozen om dit niet aan te bieden.

Toch uw logo of tekst op de stropdas?

Er zijn 2 alternatieven voor het borduren van uw logo of tekst. Namelijk het bedrukken of weven van een stropdas. Onderstaand vindt u van beide de voordelen.

  Stropdas bedrukken   Stropdas weven
  ✅ Vanaf 1 stuk   ✅ Minimaal 50 stuks
  ✅ Levering binnen 1 week   ✅ 6 weken levertijd
  ✅ Vanaf 3.95 per opdruk   ✅ Vanaf 9.95
  ✅ Keuze uit 200+ stropdassen   ✅ Geheel naar eigen ontwerp
  ✅ Logo op de stof   ✅ Logo in de stof geweven


Stropdas bedrukken

Bij het bedrukken van een stropdas wordt middels de DTG (Direct To Garment) druktechniek een opdruk met behulp van een speciale installatie op de stropdas gedrukt. Dit zorgt voor een mooie heldere opdruk.


stropdas laten bedrukken
vlinderstrik bedrukken


stropdas bedrukkenStropdas weven

Een geweven das wordt geheel naar uw ontwerp op maat geweven. Middels schering en inslag wordt uw logo of tekst in de stof geweven.

geweven stropdas
stropdas weven
stropdas laten weven


stropdas weven


Stropdassen
met logo


prachtige pochetten
ook vlinderstrikken
en pochetten
personaliseren
MEER INFO