Betaalmethodes

Stropdas24.nl wil uw betaling snel en veilig kunnen verwerken, daarom werken wij samen met Mollie. Zij bieden u en ons een gebruiksvriendelijk maar bovenal veilig betaalsysteem. Alle onderstaande betalingsmethodes zijn voor u gratis.

Momenteel accepteren we de volgende betaalmethoden:iDeal

Veilig en direct betalen met iDEAL via uw eigen bank.

Overboeking/Bankoverschrijving

U krijg een betaalbevestiging via de email toegestuurd. Daarin staan onze bankgegevens vermeld, het bestelnummer en het totaalbedrag van uw bestelling. Gelieve het bedrag inclusief verzendkosten op het vermelde rekeningnummer over te maken. Vergeet niet het bestelnummer van uw opdracht te vermelden. Zodra het bedrag op onze rekening is ingegaan wordt uw bestelling direct verstuurd.

PayPal

Paypal is een veilige manier om te betalen op internet. Paypal beschermt de koper, en de gekochte goederen. Via Paypal betaalt u via uw bank, creditcard of uw tegoed op uw Paypal-rekening.

Creditcard

Wij accepteren alle populaire creditkaarten zoals Mastercard, Maestro, Visa en American Express. Alle betalingen worden verwerkt via een beveiligde SSL-verbinding om een ​​veilige transactie te garanderen. De CreditCard betalingen worden verwerkt door Mollie.

Bancontact

Bancontact is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Bancontact verreweg de populairste manier van betalen in België.

Sofort Banking

Gemakkelijk betalen vanuit Duitsland via uw eigen bank. Met SOFORT Banking kunt u als Duitse rekeninghouder online aankopen met uw bankpas. Betalen met SOFORT Banking is heel eenvoudig en snel. Uw betaling is ook direct verwerkt.

Belfius Direct Net

Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Als Belfius klant kunt u op deze manier in uw vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten.