"Snel en goedkoop een prachtige bedrukking"

Een stropdas of vlinderdas met tekst of logo laten bedrukken? Wij bieden voordelige bedrukking zonder minimale afname. Kies het gewenste artikel uit ons ruime assortiment en volg 3 eenvoudige stappen. Wij sturen binnen 24 uur een gratis digitaal voorbeeld van de das met de opdruk. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. De levertijd is 2-5 werkdagen (neem bij spoed even contact op).

Na uw aanvraag zullen wij u vrijblijvend een digitaal voorbeeld e-mailen. Na uw akkoord plaatst u de bestelling en zullen wij de bedrukking binnen enkele dagen naar u verzenden.
Kies het artikel dat u wenst te bedrukken

Tip: Zoek eerst het artikel uit op onze site dat u wenst te bedrukken. Wanneer u een keus gemaakt heeft is het handig om de naam of het artikelnummer te noteren.
Veelgestelde vragen

Uit hoeveel kleuren kan de opdruk bestaan?

Normaal gesproken kan een bedrukking maar uit één kleur bestaan. In sommige gevallen is het mogelijk om twee kleuren over elkaar heen te drukken. Dit is per afbeelding/logo verschillend.


Waarom kan ik geen complex en gedetailleerde afbeelding gebruiken?

Gezien de kleine ruimtes op een stropdas is het belangrijk dat het logo geen kleine details bevat. Over het algemeen geldt dat een eenvoudig en strak logo het mooiste eindresultaat geeft.


Eigen tekst bedrukken?

U wilt stropdassen laten bedrukken met een persoonlijke tekst of naam? Dat kan. U kunt dan in het vakje "tekst" de gewenste tekst invoeren.
Graag vernemen wij ook van u welk lettertype uw voorkeur heeft.
Het is belangrijk dat de tekst niet uit te veel letters bestaat. Over het algemeen geldt dat de tekst niet kleiner mag worden dan 9 mm (hoogte van de letter). Dit omdat de letters anders te klein worden voor de drukker, de letters kunnen dan niet meer worden uitgesneden.

Kosten per opdruk

Aantal
Prijs

1
2 - 4
5 - 9
10 - 49
50 +

5.95
4.95
4.25
3.95
2.95


Stropdas bedrukken

✔ Geen minimum afname
✔ Snel en eenvoudig
✔ Vrijblijvend voorbeeld