Snel en goedkoop een prachtige bedrukking

Een stropdas of vlinderdas met tekst of logo laten bedrukken? Wij bieden voordelige bedrukking zonder minimale afname. Kies het gewenste artikel uit ons ruime assortiment en volg 3 eenvoudige stappen. Wij sturen binnen 24 uur een gratis digitaal voorbeeld van de das met de opdruk. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. De levertijd is 2-5 werkdagen (neem bij spoed even contact op).

Na uw aanvraag zullen wij u vrijblijvend een digitaal voorbeeld e-mailen. Na uw akkoord plaatst u de bestelling en zullen wij de bedrukking binnen enkele dagen naar u verzenden.
Kies het artikel dat u wenst te bedrukken

Tip: Zoek eerst het artikel uit op onze site dat u wenst te bedrukken. Wanneer u een keus gemaakt heeft is het handig om de naam of het artikelnummer te noteren.
Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er nadat ik een bedrukkingsaanvraag heb gedaan?

Wij proberen u zo spoedig mogelijk per email een digitaal voorbeeld te sturen zodat u een goede indruk krijgt van de stropdas met opdruk. Als deze naar wens is kunt de artikelen bestellen met een bestelcode op onze site.

Is er een minimum aantal dat ik moet bestellen

Nee, u kunt ook een enkele stropdas door ons laten bedrukken.

Kan ik mijn eigen afbeelding uploaden?

Natuurlijk, u kunt het aanvraagformulier gebruiken om de afbeelding te uploaden. Bijna alle afbeeldingen zijn geschikt. Over het algemeen geldt dat een eenvoudig en strak logo het mooiste eindresultaat geeft.

Eigen tekst bedrukken?

U wilt stropdassen laten bedrukken met een persoonlijke tekst of naam? Dat kan. U kunt dan in het vakje "tekst" de gewenste tekst invoeren. Graag vernemen wij ook van u welk lettertype uw voorkeur heeft. Houdt er rekening mee dat de tekst verkleind moet worden om te passen op de stropdas of vlinderstrik. Een lange tekst is dus niet geschikt

Wat zijn de kosten?

Hoe groter het aantal hoe lager de prijs. Wij hanteren geen minimum afname. De prijzen voor de bedrukking kunt u vinden op deze pagina. Verder is de prijs afhankelijk van de door u gekozen stropdas.

Kosten per opdruk

Aantal
Prijs

1
2 - 4
5 - 9
10 - 49
50 +

5.95
4.95
4.25
3.95
2.95


Stropdas bedrukken

✔ Geen minimum afname
✔ Snel en eenvoudig
✔ Vrijblijvend voorbeeld
vlinderstrikken bedrukken