Hartelijk welkom


Stropdassen bedrukken
Koor vlinderstrik bedrukken


"Snel en goedkoop een prachtige bedrukking"

Een stropdas met tekst of logo laten bedrukken? Wij bieden voordelige bedrukking zonder minimale afname. Kies de gewenste stropdas uit ons ruime assortiment en volg 3 eenvoudige stappen. Wij sturen binnen 24 uur een gratis digitaal voorbeeld van de stropdas met de opdruk. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. De levertijd is 2-5 werkdagen (neem bij spoed even contact op)

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Stap 1: Wat wilt u bedrukken?
  • Stap 2: Kies de locatie voor de opdruk.
  • Stap 3: Kies de kleur van de opdruk.

Vervolgens zullen wij u vrijblijvend een digitaal voorbeeld sturen. Pas als u hiermee akkoord gaat plaatst u de bestelling en zullen wij de bedrukking binnen enkele dagen na u verzenden. Onderstaand kunt u beginnen met de eerste stap.

Kies het artikel dat u wenst te bedrukken

Tip. Zoek eerst het artikel uit op onze site dat u wenst te bedrukken. Wanneer u een keus gemaakt heeft is het handig om de naam of het artikelnummer te noteren.


Veelgestelde vragen

Uit hoeveel kleuren kan de opdruk bestaan?
Normaal gesproken kan een bedrukking maar uit één kleur bestaan. In sommige gevallen is het mogelijk om twee kleuren over elkaar heen te drukken. Dit is per afbeelding/logo verschillend.
Waarom kan ik geen complex en gedetailleerde afbeelding gebruiken?
Gezien de kleine ruimtes op een stropdas is het belangrijk dat het logo geen kleine details bevat. Over het algemeen geldt dat een eenvoudig en strak logo het mooiste eindresultaat geeft.
Eigen tekst bedrukken?
U wilt stropdassen laten bedrukken met een persoonlijke tekst of naam? Dat kan. U kunt dan in het vakje "tekst" de gewenste tekst invoeren.
Graag vernemen wij ook van u welk lettertype uw voorkeur heeft.
Het is belangrijk dat de tekst niet uit te veel letters bestaat. Over het algemeen geldt dat de tekst niet kleiner mag worden dan 9 mm (hoogte van de letter). Dit omdat de letters anders te klein worden voor de drukker, de letters kunnen dan niet meer worden uitgesneden.
Waarom kan ik de afbeelding niet uploaden?
Na het uploaden van de afbeelding kunt u de aanvraag niet versturen. Wilt u dan een aantal letters in het tekstvak typen?
Als het dan nog niet werkt gaat er mogelijk iets verkeerd met het bestandtype, wij willen u vragen om dan even contact met ons op te nemen.
Kan ik ook andere artikelen bedrukken?
Zeker! Wij kunnen ook vlinderstrikken en pochetten bedrukken. Bretels zijn vanwege het elastische materiaal niet geschikt om te bedrukken.

Kosten per opdruk


Aantal
Prijs

1
2 - 4
5 - 9
10 - 49
50 +

5,95
4,95
4,25
3,95
2,95